Produse pentru combaterea melcilor

Visul fiecărui agricultor este să încheie fiecare sezon agricol cu o recoltă bogată, frumoasă și profitabilă. Însă drumul până la etapa aceasta este anevoios și, pe lângă realizarea lucrărilor la timp, ameliorarea solului, asigurarea cantității necesare de apă, ne confruntăm și cu dăunători. Tocmai de aceea trebuie să fim întotdeauna pregătiți și dotați cu soluțiile potrivite. În acest sens, am adus direct din Elveția un tratament ce se înscrie cu succes în lista celor mai eficiente produse pentru combaterea melcilor.

Combaterea dăunătorilor se face adeseori cu substanțe toxice care în timp au efecte negative asupra solului. De aceea, experții care au elaborat produsul Axcela pe care noi îl propunem, au dorit ca ale lor produse pentru combaterea melcilor să producă efecte doar asupra moluștelor, fiind inofensive pentru celelalte organisme benefice ale solului. Prin urmare, peletele Axcela conțin un ingredient ce atrage melcii și limacșii, dar este respins de către insecte, păsări și animale. Granulele au de fapt culoarea albastră pe care păsările nu o pot distinge. Însă pentru melci și limacși sunt suficient de gusoase încât, o dată reperate de către eceștia, să nu mai fie abandonate, ceea ce le aduce succesul garantat.

Atunci când ați detectat prezența moluștelor pe suprafața culturilor pe care le gestionați – fie prin frunzele roase, prin urmele de mucus sau efectiv, pe timp de ploaie, pe suprafața frunzelor, următorul pas trebuie să fie aplicarea de produse pentru combaterea melcilor. Granulele compacte sunt foarte ușor de distribuit cu ajutorul mașinilor agricole, astfel încât ele să poată fi distribuite uniform și să fie ușor de găsit de către melci. Structura lor le face rezistente și pe timp de ploaie, astfel încât ele să nu se dizolve sub acțiunea acesteia, ci doar să se înmoaie, lucru ce le face mai ușor de consumat pentru dăunătorii cărora le sunt destinate.

Peletele Axcela, contrar multor alte produse pentru combaterea melcilor, sunt un produs prietenos cu mediul, ceea ce înseamnă că în urma descompunerii, din ele va rezulta dioxid de carbon și apă. Rezultatul final este unul de excepție, ținând cont de faptul că la baza compoziției granulelor stă renumitul compus denumit metaldehida. Acest compus este extrem de toxic și pe baza lui sunt realizate cele mai multe produse pentru combaterea melcilor. Chiar și în asemenea condiții, atât producătorul, cât și noi, furnizorii, recomandăm folosirea responsabilă a acestor produse pentru combaterea melcilor. Prin urmare, granulele nu se vor administra preventiv, ci doar în urma detectării prezenței dăunătorilor. În cazul în care ne confruntăm cu o invazie, deci cu o densitate măsurabilă a acestor dăunători, vă sfătuim să urmați instrucțiunile de folosire și să calibrați echipamentul conform necesității. De aceea vă punem la dispoziție întregul program de implementare al granulelor Axcela, produse pentru combaterea melcilor.

În cadrul site-ului, veți găsi tot ce doriți să știți despre produs, precum și formularul de contact prin intermediul căruia veți îl putea comanda, dar și tabele de calibrare a echipamentelor cu ajutorul cărora veți distribui peletele.

 

By | 2017-11-01T11:02:17+00:00 October 31st, 2017|Noutati|0 Comments